Uudiskohteet

uudis
 
Uudiskohteissa Betoniitti-menetelmällä voidaan varmistaa sirotepinnan kemiallinen kestävyys ja siistimpi ulkoasu – tai sitten vaihtoehtoisesti korvata se kokonaan.
 

Työvaiheet:

Lähtökohtana tiiviiseen pintaan koneellisesti hierretty ja vedellä jälkihoidettu beton- tai sirotelattia. Pinta on saanut kuivua muovien poiston jälkeen noin viikon verran.
 
Vaihe 1

Käsiteltävä pinta on puhdistettava huolellisesti. Siitä on ehdottomasti poistettava jälkihoitoaineet, öljytahrat, maalit yms. aineet, jotka voivat estää käsittelyainetta imeytymästä betoniin. Puhdistus tehdään timanttihionnalla, jolloin samalla poistetaan pehmeä pintakerros, joka voi aiheuttaa myöhemmin pölyongelmaa. Kovaan kulutukseen tulevat betonipohjaiset lattiat pohjustetaan ensimmäisellä käsittelyllä.
 
Vaihe 2

Pinta kiillotetaan haluttuun asteeseen lattian käyttötarkoituksen mukaan.
 
Vaihe 3

Pintakäsittely käyttötarkoitukseen sopivalla Betoniitti-tuotteella.
 
 
Betoniitti-työvaiheet ovat yleensä viimeisiä töitä ennen rakennuksen käyttöönottoa ja ne voidaan aikatauluttaa muiden työvaiheiden etenemisen mukaan. Lattia saavuttaa lopulliset ominaisuutensa 7 vuorokauden kuluessa käsittelystä, mutta se kestää kevyen liikenteen jo käsittelyä seuraavana päivänä. Ylläpitopuhdistukseen riittää yleensä pelkkä vesi.

Kysy lisää!

Betoniitti
P. 040 6576 588
info@betoniitti.fi
 
 
 
 

Referenssejämme