Saneerauskohteet

saneeraus
 
Lattiasta poistetaan mahdollinen vanha pinnoitus ja pehmeä, rapautunut betonin pintakerros ja pinta hiotaan sileäksi. Pinnan sileysaste määritellään tässä vaiheessa halutun lopputuloksen mukaan.
 

Työvaiheet:

Lähtökohtana tiiviiseen pintaan koneellisesti hierretty ja vedellä jälkihoidettu betoni- tai sirotelattia. Pinta on saanut kuivua muovien poiston jälkeen noin viikon verran.
 
Vaihe 1

Asiantuntijamme käy paikan päällä ja tekee kirjallisen toimenpide-esityksen, aikatauluttaa sen ja laatii saneeraukselle tarjouksen.
 
Vaihe 2

Lattiasta poistetaan mahdollinen vanha pinnoitus ja pehmeä, rapautunut betonin pintakerros ja pinta hiotaan sileäksi. Pinnan sileysaste määritellään tässä vaiheessa käyttötarkoituksen ja halutun lopputuloksen mukaan. Tässä vaiheessa tehdään myös mahdollisesti tarvittavat täytöt ja muut korjaustoimenpiteet.
 
Vaihe 3

Tarvittaessa pinnan pohjustus ja viimeistelyt haluttuun lopputulokseen.
 
Vaihe 4

Käsittely käyttötarkoitukseen sopivalla Betoniitti-aineella.
 
Vaihe 5

Toimitamme tilaajalle kirjallisen kuvauksen projektin etenemisestä sekä suosituksen huolto-ohjelmaksi.
 
Lopputulos:

Lattia on halutun kiiltoinen, erittäin helppo pitää puhtaana (ei tarvitse vahata – pesuun riittää yleensä pelkkä vesi), pölyämätön ja erittäin pitkäikäinen kemikaalejä, öljyjä ja rasvoja hylkivien ominaisuuksiensa takia.

Kysy lisää!

Betoniitti
P. 040 6576 588
info@betoniitti.fi
 
 
 
 

Referenssejämme